Vazhdojnë aventurat e Xhejms Bouenit dhe Bobit. Xhejmsi, një muzikant në rrugët e Londrës, e gjen veten në shënjestrën e një hetimi për mirëqenien e kafshëve, duke e kërcënuar që do t’ia marrin maçokun e tij të dashur gjatë Krishtlindjeve.