I përndjekur nga tmerret e luftës, një ushtar i Luftës Civile i kthyer në një vrasës gjakftohtë duhet të mbrojë dy fëmijët e tij të shfaqur papritmas dhe të shpëtojë gruan që do nga një armik i vjetër.