Një gjuetar i ri nxënës dhe babai i saj udhëtojnë në Irlandë për të ndihmuar në zhdukjen e tufës së fundit të ujkut. Por gjithçka ndryshon kur ajo miqësohet me një vajzë me shpirt të lirë nga një fis misterioz që thuhet se shndërrohet në ujq natën.