Një veteran i Luftës Civile pranon të dorëzojë tezen dhe xhaxhain e saj një vajzë, të marrë nga njerëzit e Kiowa-s vite më parë, kundër vullnetit të saj. Ata udhëtojnë qindra milje dhe përballen me rreziqe të mëdha ndërsa kërkojnë një vend që secili mund të telefonojë në shtëpi.