17-vjeçarja Zoe Hull përdor zgjuarsitë e saj, aftësitë për mbijetesë dhe dhembshurinë për të luftuar për jetën e saj dhe atyre të shokëve të saj të klasës, kundër një grupi të gjuajtësve të shkollave që transmetojnë drejtpërdrejt.