Një histori dashurie që tërheq mendjen pas Gregut, i cili pasi u divorcua së fundmi dhe u pushua nga puna, takon Isabel misterioze, një grua që jeton në rrugë dhe e bindur se bota e ndotur, e prishur përreth tyre është një simulim kompjuterik.