Një rrugicë e qetë mashtrohet në një punë portieri në Wally's Wonderland tashmë të dënuar. Detyrat e përditshme befas bëhen një luftë e gjithanshme për mbijetesë kundër valës pas valës së animatronikës demonike. Grushtat fluturojnë, nisin tokën, titanët përplasen - dhe vetëm njëra palë do ta bëjë atë të gjallë.