Vendosur dhe xhiruar gjatë 'Lockdown' globale për Covid 19 nga regjisori fitues i çmimeve Howard J Ford. Me rrugët bosh, të lira nga aktiviteti i njerëzve dhe makinerive, nuk është vetëm natyra që ...