Një film aksion me aktorë të mrekullueshëm shqiptar dhe belg, i cili është përshtatur në rregullat e Kanunit të Lekë Dukagjinit. Në këtë film do të shikoni një seri vrasjesh dhe përçarje të mafies shqiptare dhe policisë në Belgjikë. Mos e humbisni!