Një fluturim i mbushur me argëtim për në një atoll të largët kthehet në një makth për pesë pasagjerë kur aeroplani i tyre shkatërrohet në një aksident fanatik dhe ata janë bllokuar në një gomone, 100 milje nga bregu me peshkaqenë që hanë njerëz që fshihen nën sipërfaqe.