Një dëshmitar i një vrasje adoleshente e gjen veten të ndjekur nga vrasës binjakë në shkretëtirën e Montana me një ekspert mbijetese të ngarkuar me mbrojtjen e tij - dhe një zjarr pylli duke kërcënuar t'i konsumojë të gjithë.