Një vajzë me dëgjim të dobët vizitohet nga Virgjëresha Mari dhe papritmas mund të dëgjojë, flasë dhe shërojë të sëmurët. Ndërsa njerëzit dynden për të parë dëshmitë e mrekullive të saj, ndodhin ngjarje të tmerrshme. A janë ato vepër e Virgjëreshës Mari apo diçka shumë më e keqe?