Një grua amerikane me emrin Mildred Gillars transmetoi propagandën naziste gjatë Luftës së Dytë Botërore. Ajo u quajt Axis Sally nga GI Amerikanë të cilët njëkohësisht e donin dhe e urrenin atë. Historia ...